Logo NICE Developers

NICE reports – Anne Koning

21 mei 2024

Onlangs hadden wij de eer om gedeputeerde Anne Koning te verwelkomen bij SAWA Rotterdam. Anne Koning, verantwoordelijk voor Wonen, Ruimtelijke Ordening, Recreatie, Toerisme en Sport bij de Provincie Zuid-Holland, bezocht de bouwplaats van SAWA. Zij werd vergezeld door Irma Kenter, directeur Bereikbaarheid & Wonen bij de Provincie. Tijdens het bezoek gaven Robert en Mark  samen met hoofduitvoerder René een rondleiding over de bouwplaats. Ze legden uit en lieten zien hoe houtbouw succesvol kan worden toegepast in grote en hoge gebouwen. Dit is geen toekomstvisie meer, maar een realiteit die zowel technisch als financieel haalbaar is.

In deze nieuwe aflevering van NICE Reports bespreken Mark en Anne Koning het werkbezoek. Zij benadrukken waarom biobased bouwen een oplossing biedt voor de huidige woningopgave en hoe de Provincie Zuid-Holland dit biobased bouwen actief stimuleert voor een gezonde toekomst.

Bekijk hier de NICE Reports:

“We leren van projecten als SAWA. Als we de woningen van de toekomst willen bouwen, begint dat met de projecten die nu op de tekentafels liggen. We willen als Zuid-Holland dat houtbouw, makkelijker, haalbaar en betaalbaar is en helpen daar graag bij. Zo bouwen we samen een krachtig Zuid Holland.”

Gedeputeerde bij de Provincie Zuid-Holland, Anne Koning

Over NICE Reports

In NICE Reports gaan onze NICE guys, Mark en Robert, als reporters op pad om professionals en experts te interviewen over specifieke thema’s rondom o.a. houtbouw, circulariteit en (natuur)inclusiviteit. Ze stellen beknopte, doelgerichte vragen over hoe deze experts, deze ‘NICE people’, tegen het betreffende onderwerp aankijken: wat hun standpunt is, wat ze zelf hieraan bijdragen en hoe ze de huidige marktsituatie en toekomst zien. Bekijk hier meer afleveringen van NICE Reports.

Delen op:

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer