Logo NICE Developers

SAWA bereikt de tiende verdieping!

28 juni 2024

SAWA groeit! En dat gaat in een indrukwekkend tempo. Deze week is de tiende verdieping al bereikt. De getrapte vorm, die SAWA kenmerkt, wordt nu goed zichtbaar en vanuit de casco woningen is mooi te zien wat het verbluffende uitzicht wordt, waar de toekomstige bewoners straks van zullen genieten.

Wat SAWA bijzonder maakt, is de innovatieve circulaire bouwmethode. Hierbij worden alle bouwonderdelen geprefabriceerd en in batches naar de bouwplaats gebracht, waar ze direct worden verwerkt. De bouwteams van DERIX-Gruppe en ERA Contour zetten zich volop in en dat is te merken. In slechts 6 maanden wordt de volledige hoofddraagconstructie van SAWA in elkaar gezet met ca. 750.000 schroeven. En omdat alles wordt geschroefd, heerst er een opmerkelijke rust op de bouwplaats, met alleen het geluid van accuboormachines en af en toe een hamer. Deze bouwmethode is niet alleen efficiënt, maar zorgt er ook voor dat de bouwoverlast tot een minimum beperkt blijft. En dat is extra prettig, want SAWA wordt gebouwd in het hart van het drukke stadsdeel, het Lloydkwartier.

Wil je ook meewerken aan een project als SAWA?

NICE is per direct op zoek naar een medior projectontwikkelaar houtbouw.

Delen op:

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer