Logo NICE Developers

SAWA genomineerd voor de PROVADA Inspiratie Awards

27 mei 2024

Met trots kondigen we aan dat SAWA is genomineerd voor de PROVADA Inspiratie Awards.
Deze verkiezing wordt georganiseerd door PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Een deskundige jury heeft de TOP 3 van projecten geselecteerd, die bijdragen aan een betere en veerkrachtigere toekomst voor de planeet en voor onszelf, waarbij verder wordt gekeken dan alleen duurzaamheid, door zich te onderscheiden op diversiteit, gelijkheid, toegankelijkheid, en verbondenheid met de omgeving.

Stemmen kan tot dinsdag 4 juni via de website van de PROVADA!

De winnaar wordt bepaald door een combinatie van een jury oordeel en publiekstemmen.

SAWA westgevel

De uitreiking van de award is op de PROVADA op donderdagmiddag 13 juni van 15.00 – 16.00 uur in het groene park (achterin) hal 10.

“Om een betere en veerkrachtigere toekomst voor de planeet en voor onszelf te creëren, moeten we verder kijken dan alleen duurzaamheid bij projecten in de gebouwde omgeving. De genomineerde projecten kijken ook naar diversiteit, gelijkheid, toegankelijkheid en verbondenheid met de omgeving en zorgen voor een integraal lang termijnplan voor hun project.”

PROVADA jury

Delen op:

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer