top of page

SAWA maquette naar EXPO REAL in München


De houten maquette van SAWA is onderweg naar München, waar van 4 t/m 6 oktober de EXPO REAL plaatsvindt. Dit is de 24e editie van deze internationale vastgoedbeurs. Op de beurs presenteert Holland Metropole - een samenwerking tussen de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven en de top van Nederlandse vastgoedontwikkelaars en -beleggers - actuele en toekomstige ontwikkeling rondom de thema’s houtbouw en klimaatadaptatie. Voor de gemeente Rotterdam mocht SAWA daarbij natuurlijk niet ontbreken.


Nice to meet you!

EXPO REAL is Europa’s grootste vastgoedbeurs en trekt jaarlijks bezoekers van wel 52 verschillende landen. Op woensdag 5 oktober is Robert Winkel bij de stand aanwezig om toelichting te geven bij SAWA. Je kunt ons vinden in Hall A2, stand 130.

Wil je een afspraak maken met Robert Winkel, mail dan met pr@nicedevelopers.nl.


Kom langs in Nice Place:

Als de maquette niet onderweg is, staat deze in Nice Place. Wil je - met een groep collega's / professionals - langskomen om het schaalmodel te bewonderen en meer te weten te komen over SAWA? We ontvangen jullie graag. Mail naar pr@nicedevelopers.nl


bottom of page