top of page

Vacature: Junior PR & Communicatie medewerkerNB. Deze vacature is inmiddels gesloten.

Ben jij een kei in communicatie en word je enthousiast van mensen, architectuur en het daadwerkelijk zorgen voor verandering buiten? Nice Developers is samen met zusterbedrijf Mei architects and planners per direct op zoek naar een junior medewerker voor PR & Communicatie voor 32 uur per week.


In deze uitdagende juniorfunctie ga je schakelen tussen architectuur en projectontwikkeling, van ontwerp tot oplevering, en zorg je dat Mei en Nice nog sterker op de kaart worden gezet. In je werkzaamheden zal je onder andere actief bijdragen aan het creëren van content voor website en social media, het opmaken van drukwerk en presentaties, en het assisteren bij de organisatie van events, excursies en rondleidingen. Daarnaast valt ook het monitoren van publicaties en statistieken onder jouw taken, net als het bijhouden van het CRM systeem. Je werkt dagelijks nauw samen met twee collega’s binnen het PR team. De functie groeit met je mee; je start in een uitvoerende rol en de verantwoordelijkheden groeien mee met je ervaring.

Vanwege de ambities en groei van zowel Mei als Nice en een aantal bijzondere projecten die op de planning staan voor 2022, zoeken we per direct een enthousiaste collega om ons PR-team te versterken.


Onze ideale collega

  • Heeft affiniteit met design en architectuur;

  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;

  • Is creatief in het schrijven van korte nieuwsbrieven en online content voor website en social media;

  • Heeft oog voor detail en gevoel voor vormgeving, om commerciële presentaties en communicatie-uitingen op te maken;

  • Kan op locatie mooie filmpjes en foto’s maken;

  • Haalt energie uit het organiseren van bijeenkomsten en ontvangst van gasten;

  • Vindt het leuk om zich met administratieve taken te bemoeien;

  • Kan goed uit de voeten met CRM software (Microsoft Dynamics 365), MS Office, WordPress, MailChimp en heeft enige ervaring met Adobe Creative Suite (InDesign en Photoshop);

  • Heeft bij voorkeur een opleiding Marketing & Communicatie afgerond (minimaal HBO) en 1 à 2 jaar relevante werkervaring.

In deze functie wordt nieuwsgierigheid, creativiteit en het tonen van initiatief gewaardeerd. Daarnaast is het noodzakelijk dat je snel kunt schakelen, overzicht weet te houden, en over een goed verantwoordelijkheidsgevoel beschikt, zodat je (ook onder strakke deadlines) zelfstandig taken weet in te plannen en af te ronden.


Wat bieden wij?

Een uitdagende job waarin veel flexibiliteit en vrijheid geboden wordt, en je samenwerkt met een te gek, internationaal, jong en gedreven team. Afhankelijk van jouw ervaring bieden wij een salaris tussen 2.500 en 3.000 euro (op basis van een full-time dienstverband). Voor de arbeidsvoorwaarden hanteren wij de CAO voor architectenbureaus.


Over Mei en Nice

Mei architects and planners en Nice Developers zijn gevestigd in het Lloydkwartier in Rotterdam; Mei in de kenmerkende Schiecentrale en Nice in de voormalige bruine kroeg ‘Nice Place’ aan de overkant van de straat. De bedrijven zijn verbonden door Robert Winkel, architect/eigenaar van Mei en samen met Mark Compeer ook eigenaar van Nice Developers.


Mei architects and planners is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouwconcepten.


Nice Developers richt zich als maatschappelijk projectontwikkelaar op de ontwikkeling van gezonde buurten en steden. Dit doet Nice op basis van “shared values”, inclusiviteit, innovatie in houtbouw en biodiversiteit – en altijd in dienst van de buurt.


Samen realiseren de bedrijven ‘SAWA’, het eerste volledig houten woongebouw van 50 meter hoog in Rotterdam. Dit unieke gebouw wordt internationaal geprezen als het ‘Gezondste gebouw van Nederland’ en is een voorbeeld voor nieuwe generaties als het gaat om circulair bouwen. In het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar gemeenschappelijke ruimtes en biodiversiteit. Meer dan de helft van de woningen bevindt zich in het middenhuur segment. De planning is dat in mei dit jaar de eerste paal wordt geslagen; bij uitstek een groot moment voor de PR van Mei én Nice!


Naast SAWA werkt Mei momenteel aan verschillende ambitieuze projecten over heel Europa, met name in Nederland, Duitsland en Rusland. Het gemotiveerde team van Mei telt ongeveer 40 internationale professionals. De sfeer op kantoor is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en van elkaar te leren.


Meer zien? Neem een kijkje op www.mei-arch.eu/werken-bij-mei voor meer info over Mei, de diverse projecten, het team en andere leuke feiten! Op www.nicedevelopers.nl vind je meer informatie over wat wij belangrijk vinden bij het ontwikkelen van projecten.


Enthousiast geworden?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV via het online sollicitatieformulier. Alleen sollicitaties via dit online formulier worden in behandeling genomen. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mieke Winkel, hoofd PR&Marketing bij Mei: m.winkel@mei-arch.eu.


NB. Deze vacature is inmiddels gesloten.bottom of page