Logo NICE Developers

‘Een project als SAWA begint met de ambitie’

20 februari 2023

Tijdens de Week van de Circulaire Economie is het tweede Stadsblad Magazine, een e-magazine van Cirkelstad, gelanceerd. In deze editie lees je negen inspirerende verhalen over circulair bouwen volgens Het Nieuwe Normaal.

Een van deze negen verhalen betreft een uitgebreid interview met Nice Developers over SAWA. Hiermee kijkt de lezer een inkijkje in het project in Rotterdam én deelt Nice hun ambitie voor de volgende SAWA’s. Lees hier het volledige artikel.

We beschikken over een bewezen, haalbaar en gecertificeerd modulair bouwsysteem dat reproduceerbaar is. Daarmee kunnen we flexibel bouwen in hout tot wel 100 meter hoog

Meer weten over SAWA en dit gecertificeerde bouwsysteem?

Neem contact op voor een kennismaking en mail naar info@nicedevelopers.nl

Delen op:

Publicatie
SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer