Logo NICE Developers

Rendement met impact: Beleggen in circulaire bouw met NICE

NICE Developers biedt beleggers de kans om Paris Proof gebouwen aan de portefeuille toe te voegen en rendemente te maken. Stel je voor: een gecertificeerd (hout)bouwsysteem, een haalbare businesscase, marktconforme onderhoudskosten én grootse impact doordat je een bijdrage levert aan een beter klimaat. Beleggen ‘in de bouw’ gaf nog nooit zoveel voldoening!

Investeren in de toekomst

Dat circulaire bouw en houtbouw geen trends zijn, maar solide ontwikkeling en here to stay, lees je hier. Jij als belegger zoekt een goede balans tussen rendement en risico. Met ons gecertificeerd NICE Concept bieden wij de zekerheid van bewezen technologie én de bijdrage aan een gezonde toekomst. We deden het al, we doen het nu en we blijven dit doen. Dit is onze missie, hier ligt onze expertise. Voor jou als belegger betekent dat in een notendop: de kans om – snel en veilig – bij te dragen aan het terugdringen van CO2 uitstoot door in hout te bouwen, sociale en stedelijke impact te maken én daar rendement voor te ontvangen. Sterker nog: houtbouw zou op de lange termijn wel eens een betere belegging kunnen zijn dan traditionele (beton)bouw. Je investeert altijd voor de toekomst: beleggen is vooruitzien. Kijk dan naar de toekomstige wet- en regelgeving en je weet eigenlijk genoeg: je wilt investeren in toekomstbestendige gebouwen, gemaakt voor de komende generaties.

NICE Impact: Paris Proof én een hogere toegevoegde waarde

Als houtbouw ontwikkelaar beschikken wij over de noodzakelijke ervaring en werken volledig transparant. En we zijn in staat om een volledige ontwikkeling van A tot Z te verzorgen. En dat tegen een prijs die competitief is ten opzichte van de traditionele bouw. Het allermooiste: als belegger voeg je een waardevol gebouw toe aan je vastgoedportefeuille en je draagt bij aan een betere wereld. Samen bouwen we aan de toekomst!

Er is geen tijd te verliezen! Maak een afspraak en kom langs.

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen kantoorcafé NICE Place serveren we je met liefde een kop koffie en onze vooruitstrevende aanpak.

Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Voor de belegger

Projecten

Lopende projecten in opdracht van beleggers

Momenteel werken we samen met beleggers aan diverse NICE projects. Hierbij helpen we hen om gebouwen aan hun portefeuille toe te voegen die bijdrage aan én een betere wereld én zorgen voor rendement.

Lees meer over Lopende projecten in opdracht van beleggers
v.l.n.r.: Jeroen Heijdra (ERA Contour), Robert Winkel (Nice Developers + Mei architects and planners), Wethouder Chantal Zeegers (gemeente Rotterdam), Freek Boeijen (Focus on Impact), Bianca Seekles (TBI), Mark Compeer (NICE Developers).
SAWA

Start houtbouw SAWA met trots ingeluid door Wethouder Chantal Zeegers

Op maandag 4 maart gaf Wethouder van Klimaat, Bouwen en Wonen, Chantal Zeegers, het officiële startsein op SAWA voor de houtbouw door de eerste houten balk op de kolommen te hijsen. Deze bijzondere mijlpaal voor SAWA markeert een belangrijke stap naar innovatie in de bouwsector en een duurzame toekomst.

Lees meer over Start houtbouw SAWA met trots ingeluid door Wethouder Chantal Zeegers
SAWA

Houtproductie SAWA in volle gang

De houtproductie van SAWA draait op volle toeren. Afgelopen week bezochten we met het team van NICE en Mei architects and planners de Derix-fabriek in Westerkappeln, net over de grens in Duitsland, om het productieproces van dichtbij te beleven.

Lees meer over Houtproductie SAWA in volle gang
Columns

Column: Cadeautjes aan de buurt

Geef cadeautjes aan de buurt en versnel de woningbouwopgave. “Tot en met 2023 moeten er ruim 900.000 woningen bijkomen”, zo luidde de ambitie van demissionair minister De Jonge. In de uitzending van Nieuwsuur van deze week bleek dat er geen inzicht is in hoeverre we afstaan van het realiseren van deze ambitie.

Lees meer over Column: Cadeautjes aan de buurt
Publicaties

FD: alle vinkjes zijn voor SAWA!

In het FD Persoonlijk verscheen gisteren het artikel over buitenleven in de stad. SAWA sierde in dat artikel, met haar opvallende enorme buitenruimtes oplopend tot meer dan 100 vierkante meter, als lovend voorbeeld van hoe je kan wonen op hoogte, met niet alleen een geweldig uitzicht, maar ook contact met de natuur en buiten.

Lees meer over FD: alle vinkjes zijn voor SAWA!
Publicaties

Financial Times

NICE baant de weg naar een klimaatbewuste toekomst

Leyla Boulton van de Financial Times reisde af naar Nederland en sprak met Nederlandse architecten/ontwikkelaars die pioniers zijn in de ontwikkeling van groenere gebouwen met de vraag hoe de toekomst van de bouwsector eruit zou moeten zien, volgens hen, en hoe we die radicale verandering met elkaar kunnen waarmaken.

Lees meer over Financial Times
Columns

Column: Bouw Paris Proof

In ons kantoor café NICE Place ontvangen we zeker twee à drie keer per week groepen voor een zogenaamde SAWA Experience. Tijdens deze presentaties praten wij de blaren op onze tong door te verkondigen dat je vandaag de dag alleen nog maar houtbouw projecten moet oppakken.

Lees meer over Column: Bouw Paris Proof
Nieuws

Focus Real Estate investeert in 70 appartementen in SAWA

Op 6 mei jl. is de omgevingsvergunning door Gemeente Rotterdam verleend voor het veelgeprezen project SAWA. Aangezien er geen bezwaren ingediend kon in juli het juridisch transport plaatsvinden.

Lees meer over Focus Real Estate investeert in 70 appartementen in SAWA
Nieuws

NICE ontvangt kapitaalinjectie van Focus Real Estate

Houtbouw ontwikkelaar NICE Developers ontvangt kapitaalinjectie van Focus Real Estate en versterkt daarmee zijn koploper positie

Lees meer over NICE ontvangt kapitaalinjectie van Focus Real Estate
Nieuws

NEPROM New Gen Spring Event bij SAWA

Het Spring Event van de NEPROM New Generation – vertegenwoordiging van jonge vastgoedprofessionals binnen de NEPROM – op 15 maart stond in het teken van (woning)bouw in hout.

Lees meer over NEPROM New Gen Spring Event bij SAWA
Nieuws

Paginavullend artikel over SAWA in het AD

“Als in de houten woontoren SAWA de wasmachine draait, trilt de rest van het gebouw niet mee.”

Lees meer over Paginavullend artikel over SAWA in het AD
Nieuws

Focus Real Estate belegt in SAWA

Met gepaste trots onthullen we graag onze belegger: Focus Real Estate. In SAWA komen straks 50 middenhuur appartementen, 20 vrije sector en 39 koopwoningen. Alle nieuwe bewoners wonen straks in een duurzaam houten gebouw vol groen en ruimte voor ontmoetingen.

Lees meer over Focus Real Estate belegt in SAWA
Publicaties

Houtbouw heeft de toekomst

‘De bouwwereld is doorgaans behoudend, risicomijdend en streeft winstmaximalisatie na, waardoor telkens weer wordt gekozen voor bouwen in (goedkoop) beton,’ luidt het artikel van Notariaat Magazine dat deze week verscheen.

Lees meer over Houtbouw heeft de toekomst
Nieuws

Manifest “Bouw mee aan de gezonde en gedeelde stad”

Het einde van het jaar is in zicht en in het nieuwe jaar starten de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen. Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij het Manifest “Bouw mee aan de gezonde en gedeelde stad” verzonden aan de leden van de politieke partijen in 20 grootste gemeenten met een dringende oproep.

Lees meer over Manifest “Bouw mee aan de gezonde en gedeelde stad”
Nieuws

SAWA maquette naar EXPO REAL in München

De houten maquette van SAWA is onderweg naar München, waar van 4 t/m 6 oktober de EXPO REAL plaatsvindt. Dit is de 24e editie van deze internationale vastgoedbeurs.

Lees meer over SAWA maquette naar EXPO REAL in München

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer