Logo NICE Developers

FD: alle vinkjes zijn voor SAWA!

24 maart 2022

‘Minder hittestress en meer biodiversiteit is ook wat Robert Winkel, voor ogen heeft met Sawa. Deze woontoren in Rotterdam heeft werkelijk alle vinkjes: hij is duurzaam, van hout, circulair, demontabel, inclusief, betaalbaar, sociaal en gezond, want ontworpen volgens de wetten van de biofilie, die meer natuur in de gebouwde omgeving predikt.

In het FD Persoonlijk verscheen gisteren het artikel over buitenleven in de stad. SAWA sierde in dat artikel, met haar opvallende enorme buitenruimtes oplopend tot meer dan 100 vierkante meter, als lovend voorbeeld van hoe je kan wonen op hoogte, met niet alleen een geweldig uitzicht, maar ook contact met de natuur en buiten.

Delen op:

Publicatie
SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer