Logo NICE Developers

Nieuws

Lancering campagne: Het antwoord is NICE

NICE Developers, gedreven door een dringende roep om bij te dragen aan de woningbouwopgave én bij te dragen aan een beter klimaat, lanceert trots hun nieuwe campagne, en tegelijkertijd andere aanpak. Hoe kan het beter? Het antwoord is NICE! Met de introductie van het NICE Concept werkt het team aan dat wat ze te weinig zien in hun sector: verantwoordelijkheid nemen voor een betere toekomst door innovatie in de bouw.

NICE Reports – Bakkie Trots

In NICE Reports gaan onze NICE guys, Mark en Robert, als reporters op pad om professionals en experts te interviewen over specifieke thema’s rondom o.a. houtbouw, circulariteit en (natuur)inclusiviteit. In NICE Reports #1 gaan Mark en Robert op bezoek bij Iris Veentjer van Bakkie Trots in de Keilewerf in Rotterdam. Bakkie Trots maakt koffie kopjes van lokale klei.

Houtproductie SAWA in volle gang

De houtproductie van SAWA draait op volle toeren. Afgelopen week bezochten we met het team van NICE en Mei architects and planners de Derix-fabriek in Westerkappeln, net over de grens in Duitsland, om het productieproces van dichtbij te beleven.

Column: Cadeautjes aan de buurt

Geef cadeautjes aan de buurt en versnel de woningbouwopgave. “Tot en met 2023 moeten er ruim 900.000 woningen bijkomen”, zo luidde de ambitie van demissionair minister De Jonge. In de uitzending van Nieuwsuur van deze week bleek dat er geen inzicht is in hoeverre we afstaan van het realiseren van deze ambitie.

SAWA schittert als winnaar bij twee award uitreikingen in Parijs

Nog ruim voordat de bouw van SAWA is voltooid, gaat de stroom van prijzen voor dit revolutionaire ontwerp door. Na het succes van het project bij onder meer het World Architecture Festival, de Architecture Masterprize, MIPIM / Architectural Review Future Project Awards, Iconic awards for Innovative Architecture en Green Good Design Awards, haalde het team van SAWA in twee weken tijd twee prestigieuze internationale architectuur awards op in Parijs.

Column: Bouw Paris Proof

In ons kantoor café NICE Place ontvangen we zeker twee à drie keer per week groepen voor een zogenaamde SAWA Experience. Tijdens deze presentaties praten wij de blaren op onze tong door te verkondigen dat je vandaag de dag alleen nog maar houtbouw projecten moet oppakken.

Maak kennis met NICE Girl: Fleur!

Mijn naam is Fleur Stok en sinds kort behoor ik, als NICE Girl, tot het team van NICE Developers.

Lopende projecten in opdracht van beleggers

Momenteel werken we samen met beleggers aan diverse NICE projects. Hierbij helpen we hen om gebouwen aan hun portefeuille toe te voegen die bijdrage aan én een betere wereld én zorgen voor rendement.

Financial Times

NICE baant de weg naar een klimaatbewuste toekomst

Leyla Boulton van de Financial Times reisde af naar Nederland en sprak met Nederlandse architecten/ontwikkelaars die pioniers zijn in de ontwikkeling van groenere gebouwen met de vraag hoe de toekomst van de bouwsector eruit zou moeten zien, volgens hen, en hoe we die radicale verandering met elkaar kunnen waarmaken.

Lopende projecten voor corporaties

Dat de ambities van NICE Developers goed aansluit op de doelstelling van de woningcorporaties bewijzen we in de praktijk. We delen de ambitie om bereikbare woningen toe te voegen aan de bestaande voorraad én we doen dit ook op een duurzame en verantwoorde manier.

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer