Logo NICE Developers

Houtproductie SAWA in volle gang

19 januari 2024

De houtproductie van SAWA draait op volle toeren. Afgelopen week bezochten we met het team van NICE en Mei architects and planners de Derix-fabriek in Westerkappeln, net over de grens in Duitsland, om het productieproces van dichtbij te beleven. De ervaring was zowel leerzaam als fascinerend, waarbij we een dieper inzicht kregen in de complexiteit van het proces. De indrukwekkende omvang van de fabriek en de snelheid van de productie lieten een blijvende indruk achter.

Het was boeiend om te zien hoe alles samenkomt, en nu versnelt het proces. In februari wordt het eerste hout verwacht op de bouwplaats, waarna het gebouw in circa een half jaar zal oprijzen tot een hoogte van 50 meter. We kijken er enorm naar uit en houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Wil je meer weten over SAWA?

Lees hier meer over het concept en de unieke kernwaarden:

SAWA westgevel

Delen op:

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer