Logo NICE Developers

NICE TO MEET YOU

NICE: het antwoord op prangende vragen van overheden, corporaties en vastgoedeigenaren die het beter willen doen

Jij – woningcorporatie, gemeente, belegger of bewoner – weet dat het anders moet. Als mens en als organisatie wil je de eerste stap zetten naar verbetering. Van het milieu, van het klimaat, van de algehele levenskwaliteit. Maar hoe?! Veel vragen die jij jezelf stelt, stelden wij onszelf ook. Hoe bouw je een goed en Paris Proof woongebouw? Kan houtbouw de betonbouw vervangen? Is een houten gebouw brandveilig? Is het wel of niet duurder in realisatie en onderhoud? En woont een houten woongebouw comfortabel? We geven je graag de antwoorden, vertellen hoe wij dit nu al realiseren én hoe we dit samen kunnen aanpakken. NICE to meet you!

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer