Logo NICE Developers

Lopende projecten in opdracht van beleggers

01 november 2023
Icoon belegger

Beleggen is vooruitzien. Mede ingegeven door (inter)nationale wet- en regelgeving zien we dat beleggers niet enkel en alleen meer kijken naar financieel rendement, maar ook naar de bredere sociaal-maatschappelijke impact van een gebiedsontwikkeling en gebouwen. Momenteel werken we samen met beleggers aan diverse NICE projects. Hierbij helpen we hen om gebouwen aan hun portefeuille toe te voegen die bijdrage aan én een betere wereld én zorgen voor rendement. SAWA in Rotterdam, momenteel in aanbouw, is hier een geslaagd voorbeeld van. Daarnaast werken we in Eindhoven aan een houtbouw ontwikkeling als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Sectie C en in Rotterdam aan een haalbaarheidsonderzoek voor een prominente locatie in de stad.

Bekijk onze projectpagina voor alle lopende projecten.

Delen op:

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer