Logo NICE Developers

Nice Projects

Bekijk hier onze Paris Proof projecten, ontworpen en ontwikkeld volgens het NICE Concept.

SAWA

Het circulaire houten woongebouw SAWA in Rotterdam is een voorbeeldproject voor nieuwe generaties, een belangrijke stap in de duurzaamheidsdoelstellingen én bewijs dat het anders kan.

Project bekijken

Regio Rotterdam

Regio Eindhoven

Regio Zoetermeer

Eco wijk Den Bosch

Sectie C

Sectie C, een hotspot voor tech, design en kennis in Eindhoven, wordt herontwikkeld tot nieuwe stadswijk met een mixed programma van wonen, werken en (be)leven.

Project bekijken

Regio Eindhoven

Rondom een historisch waardevol complex voegen we “houten buurtjes” toe. Door de synergie tussen het bestaande en het nieuwe versterken we het concept van zorg.

Nieuwbouw
Ca. 10.000 m2
Wonen + voorzieningen + zorg

Regio Rotterdam

Op een toekomstige woonlocatie werken we aan een studie voor een gebouw dat geschikt is voor werkruimtes/ atelierruimtes en woningen.

Nieuwbouw
Ca. 7.000 m2
Werken + wonen

Regio Eindhoven

In samenwerking met een corporatie onderzoeken we de herontwikkeling van een bestaand gebied waarbij we gebruik maken van de bestaande fundering en de materialen in de daar aanwezige bebouwing.

Nieuwbouw
Ca. 8.000 m2
Wonen (sociaal)

Regio Den Haag

Een studie naar Paris Proof woongebouw in hout tot 100 meter hoog!

Nieuwbouw
70 tot 100 meter hoog
Wonen (sociaal, middenhuur en vrije sector) + werken + voorzieningen

Regio Breda

Optopping met houtbouw op een herkenbaar en waardevol gebouw van de stad Breda.

Bestaand + nieuw
Ca. 34.000 m2
Wonen (sociaal, middenhuur en vrije sector) + werken + voorzieningen

Regio Rotterdam

In samenwerking met een woningcorporatie werken we aan de ontwikkeling van een nieuw houten gebouw voor sociale woningen en zorgwoningen, waarbij we gebruikmaken van de bestaande fundering. De materialen van het bestaande gebouw worden geoogst en hergebruikt in de nieuwbouw.

Bestaand + nieuw
Ca. 9.000 m2
Wonen (sociaal) + zorg

Regio Rotterdam

Aan een iconisch gebouw voegen we nieuwe functies toe, werken we samen met het water, en geven we de plek terug aan de stad.

Bestaand + nieuw
Ca. 16.000 m2
Wonen + werken + voorzieningen

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer