Logo NICE Developers

SAWA maquette naar EXPO REAL in München

22 september 2022

De houten maquette van SAWA is onderweg naar München, waar van 4 t/m 6 oktober de EXPO REAL plaatsvindt. Dit is de 24e editie van deze internationale vastgoedbeurs. Op de beurs presenteert Holland Metropole – een samenwerking tussen de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven en de top van Nederlandse vastgoedontwikkelaars en -beleggers – actuele en toekomstige ontwikkeling rondom de thema’s houtbouw en klimaatadaptatie. Voor de gemeente Rotterdam mocht SAWA daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Nice to meet you!

EXPO REAL is Europa’s grootste vastgoedbeurs en trekt jaarlijks bezoekers van wel 52 verschillende landen. Op woensdag 5 oktober is Robert Winkel bij de stand aanwezig om toelichting te geven bij SAWA. Je kunt ons vinden in Hall A2, stand 130.
Wil je een afspraak maken met Robert Winkel, mail dan met pr@nicedevelopers.nl.

Kom langs in Nice Place:

Als de maquette niet onderweg is, staat deze in Nice Place. Wil je – met een groep collega’s / professionals – langskomen om het schaalmodel te bewonderen en meer te weten te komen over SAWA? We ontvangen jullie graag. Mail naar pr@nicedevelopers.nl.

Delen op:

Event
SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer