Logo NICE Developers

Manifest “Bouw mee aan de gezonde en gedeelde stad”

21 december 2021

Het einde van het jaar is in zicht en in het nieuwe jaar starten de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen. Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij het Manifest “Bouw mee aan de gezonde en gedeelde stad” verzonden aan de leden van de politieke partijen in 20 grootste gemeenten met een dringende oproep:

In dit Manifest roepen wij u, als gemeentelijke politieke partij, op om te kiezen voor een aangepast waarderingsstelsel voor toekomstige woningbouwplannen en bij de beoordeling van toekomstige tenders. Voor een gezonde en gedeelde stad is het van cruciaal belang dat sociaal-maatschappelijke opgaven en duurzaamheidsambities beter worden geïntegreerd in fysieke projecten. Dat dit kan, bewijzen wij met SAWA Rotterdam. Wij roepen u op om dit Manifest over te nemen in uw partijprogramma en in het toekomstige coalitieakkoord.

Wij wensen u een gelukkig en gezond 2022!

Download het manifest hier

Mark Compeer en Robert Winkel over het Manifest:

Take responsibility, act now!

Onderschrijf je onze oproep en ervaar jij ook de urgentie dat de politiek dit opneemt in hun programma? Deel dit manifest dan op jouw social kanalen en laat een bericht achter onder deze post.

Heb je naar aanleiding van het Manifest vragen, of wil je een nadere toelichting?

Neem contact op met Mark Compeer en Robert Winkel: mail naar info@nicedevelopers.nl.

Delen op:

SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer