Logo NICE Developers

Focus Real Estate investeert in 70 appartementen in SAWA

02 augustus 2022

Op 6 mei jl. is de omgevingsvergunning door Gemeente Rotterdam verleend voor het veelgeprezen project SAWA. Aangezien er geen bezwaren ingediend kon in juli het juridisch transport plaatsvinden. Focus Real Estate is eindbelegger van 70 woningen (50 middenhuur woningen en de 20 vrije sector huurwoningen). De overige 39 woningen worden verkocht aan particulieren. Begin september start de realisatie van het project en de verwachte oplevering is eind 2024.

SAWA is het meest circulaire én het gezondste houten woongebouw van ruim 50 meter hoog in Nederland. In het grensverleggende ontwerp van SAWA gaat veel aandacht uit naar biodiversiteit, duurzaamheid en ruimte voor ontmoetingen, samen delen en leven.

Al bijna 40 jaar heeft Focus Real Estate ervaring als ontwikkelende belegger met projecten en vastgoed in heel Nederland op het gebied van wonen, werken en zorg met sprekende referenties. Het duurzame en innovatieve SAWA concept vult hun portefeuille aan, waarbij Nice Developers en Focus Real Estate de ambitie hebben om het SAWA concept verder uit te rollen in Nederland én Europa.

Delen op:

SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer