Logo NICE Developers

Nice presenteert SAWA bij Cirkelstad Rotterdam

23 juni 2022

Komende dinsdag spreken Mark Compeer en Robert Winkel bij Cirkelstad Rotterdam over de ontwikkeling van SAWA. Wat betekent een project als SAWA voor de toekomst van Rotterdam, en hoe draagt het bij aan de woonopgave van de stad?

Cirkelstad is een collectief van de Gemeente Rotterdam en verschillende opdrachtgevers en bedrijven uit de bouwsector, gericht op het delen, ontwikkelen en borgen van kennis over circulaire bouw en gebiedsontwikkeling. Naast Nice zal ook Vincent van der Meulen (Kraaijvanger Architects) bij de bijeenkomst aanwezig zijn, om te praten over Holland Hydrogen 1.

Lijkt het je interessant om de bijeenkomst bij te wonen? Meer informatie en aanmelden via: icircl.nl/bouwen-met-hoge-circulaire-ambitie

datum: dinsdag 28 juni
tijd: 15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
locatie: Kraaijvanger Architects, Blaak 40 in Rotterdam

Delen op:

Lezing
SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer