Logo NICE Developers

7e award voor SAWA!

12 januari 2022

SAWA heeft opnieuw een award in de wacht gesleept! Tijdens de 15e editie van de International Design Awards (IDA) werd SAWA uit duizenden inzendingen van ontwerpers van uit de hele wereld uitgeroepen tot winnaar in de categorie Architectuur/ Duurzaam Wonen/ Groen.

Wat de jury vooral opviel was de veerkracht van design thinking ten opzichte van de grote uitdagingen waar onze samenleving voor staat.

SAWA is striving to make a difference in the health of the planet, revealing the compassionate nature of the collective design community.

Met de IDA 2021 is SAWA inmiddels maar liefst zeven keer bekroond voor haar unieke constructie en waarden op het gebied van duurzaamheid, gemeenschap en aanpassingsvermogen. Het project blijft professionals over de hele wereld imponeren en inspireren en blijkt een voorbeeld te zijn voor toekomstige generaties. We kunnen niet wachten SAWA te realiseren en te starten met de bouw!

Delen op:

Awards
SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer