Logo NICE Developers

Lopende projecten in diverse gemeenten

01 juli 2023

Door in hout te bouwen slaan we CO2 op in de gebouwen en zo helpen we gemeenten om te voldoen aan de Klimaatafspraken. Enerzijds zijn we in diverse gemeenten reeds met concrete projecten en haalbaarheidsstudies aan de slag. Anderzijds adviseren we gemeenten en delen we onze kennis en ervaring om hen verder te helpen in een gebiedsontwikkeling of bij het opstellen van een tender of aanbesteding. Gebiedsontwikkelingen en gebouwen op basis van het NICE concept kunnen steevast rekenen op enthousiasme en trots bij bestuurders en het ambtelijke apparaat. We zien dit in de praktijk terug bij alle gemeenten waar we aan de slag zijn.

Bekijk onze projectpagina voor alle lopende projecten.

Icoon gemeente

Delen op:

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer