Logo NICE Developers

Maak kennis met NICE Girl: Fleur!

01 november 2023

Mijn naam is Fleur Stok en sinds kort behoor ik, als NICE Girl, tot het team van NICE. Tijdens het schrijven van mijn afstudeerscriptie voor de opleiding Vastgoedkunde ben ik in contact gekomen met Mark Compeer om meer te weten te komen over het project SAWA in Rotterdam. Na dit gesprek was ik enorm geënthousiasmeerd om bij dit vooruitstrevend bedrijf aan de slag te gaan.

Als junior ontwikkelaar in het NICE team voel ik me verantwoordelijk voor de gebouwde omgeving van morgen. Naar mijn mening is de manier waarop vandaag de dag projecten ontwikkeld worden niet duurzaam. Ons project SAWA is daarentegen hét voorbeeld waarmee bewezen wordt dat het wel degelijk anders kan. Om bij een bedrijf te werken dat momenteel een van de duurzaamste houten gebouwen ter wereld realiseert inspireert en motiveert enorm. Ik kijk ernaar uit om in de komende periode bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe NICE gebouwen.

Delen op:

Team NICE

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer