Logo NICE Developers

SAWA Mock-up voorzien van gevel

27 januari 2023

Afgelopen week werd de gevel van de mock-up op de bouwplaats van SAWA afgewerkt met houten latten. Het team van Mei architects and planners bezocht de mock-up. De gevelbekleding in combinatie met de kozijnen geeft een goed beeld van hoe SAWA er straks uit komt te zien. Met de één-op-één opstelling worden de maat en schaal van de massieve kolommen en balken van CLT echt tastbaar en kan je ook ondervinden hoe het hout in het interieur tot uiting komt en voelt.

De mock-up van SAWA is een proefopstelling, waarin diverse aansluitingen en technische knooppunten, die straks in het gebouw worden gerealiseerd, worden getest op onder meer montagesnelheid en uitvoerbaarheid. Lees hier meer over de mock-up.

Wil je meer weten over SAWA en heb je specifiek interesse in de mock-up?
Neem contact met ons op via: pr@nicedevelopers.nl

Delen op:

SAWA
Work in progress

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer