Logo NICE Developers

SAWA mock-up

04 november 2022

Deze week is begonnen met de bouw van de SAWA mock-up: een proefopstelling van de houten SAWA constructie. Met deze mock-up worden de komende tijd diverse metingen gedaan om de technische uitwerking van SAWA verder te optimaliseren.

Alle aansluitingen en technische knooppunten die straks in het gebouw worden gerealiseerd worden hier getest op onder meer montagesnelheid en uitvoerbaarheid. Daarnaast worden de komende tijd diverse metingen gedaan ten aanzien van luchtdichtheid en bijvoorbeeld trillingen en geluid.
Wat is het geluidsspectrum van een trillende wasmachine en wat is de meest optimale detailuitwerking om te zorgen dat trillingen zich niet voortzetten in het gebouw?

Dit en meer zal de komende tijd getest worden in de SAWA mock-up. Het casco wordt nu opgebouwd naast de bouwplaats van SAWA en de komende weken zal de mock-up verder worden afgebouwd.

De tekeningen van de mock-up zijn gemaakt door ERA Contour, de mock-up wordt gerealiseerd door ERA Contour enDerix Group.

Delen op:

SAWA
Work in progress

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer