Logo NICE Developers

Van Boom tot Bouwplaats #2 Het Bos

23 februari 2023

Bekijk hier de tweede aflevering in de videoserie: Van Boom tot Bouwplaats.
Tijdens de bouw van SAWA reist Nice developers in de sporen van de materialen van SAWA. Dit doen we om met eigen ogen te zien hoe duurzaam het productieproces daadwerkelijk is.

Mark en Robert van Nice gaan op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • Waar komt het hout van SAWA vandaan?
  • Vindt de bosbouw op een duurzame manier plaats?
  • En hoe wordt het CLT op duurzame manier geproduceerd?

In de tweede aflevering van Van Boom tot Bouwplaats reizen Mark en Robert af naar een duurzaam productiebos in NordRhein-Westfalen. Hier wordt hen door Landesbetrieb Wald und Holz uitgelegd hoe de bomen op een duurzame manier worden gekapt en nieuwe bosopstand zorgt voor een meer en meer gemengd bos, zodat het bos gezond, vitaal en productief blijft.

Heb je de eerste aflevering gemist?

Kijk aflevering #1, waarin Nice de houtfabriek van Derix in Westerkappeln bezoekt, hier terug: vimeo.com/nicedevelopers/vbtb-1-derix

Heb jij een vraag over SAWA en specifiek hoe het gebouwd of geproduceerd wordt?
Stel je vraag via pr@nicedevelopers.nl.

Delen op:

SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer