Logo NICE Developers

Vers Beton: ‘SAWA geschikt voor toekomstige bewonersgeneraties’

17 mei 2021

In een recent opiniestuk van Vers Beton schrijft Andrea Prins een pleidooi voor meer flexibiliteit in woningbouw. Met flexibele plattegronden, volgens de principes van Open Building, bewijst SAWA zich als voorbeeld.

Robert Platje legt uit:
“Door een vernieuwende vloerconstructie waarbij de leidingen niet vast en onbereikbaar in het beton liggen, maar in een grindlaag bovenop de dragende vloer, wordt het mogelijk voor bewoners om de kamers en zelfs de natte ruimten en de keuken vrij te plaatsen. (…) Door vrije indeelbaarheid en ‘losmaakbaarheid’ van wanden en installaties, voldoen deze woningen aan huidige woonvragen én aan die van toekomstige bewonersgeneraties.”

Lees het hele artikel op de website van Vers Beton..

Delen op:

Publicatie

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer