Logo NICE Developers

Webinar SAWA in OMI

02 mei 2021

Op 20 april 2021 organiseerde Nice Developers met Mei een live webinar over SAWA in OMI met Pieter Kuster. In het webinar presenteert Robert Winkel SAWA, het eerste volledig houten woongebouw in Rotterdam. Winkel vertelt over de onderliggende ideeën; van de bouw tot de beoogde gemeenschap, de biodiversiteit in SAWA, inclusief het rijke assortiment aan planten en nestkasten voor verschillende vogels. De livestream eindigde met een Q&A waarin luisteraars vragen stelden over dit project en de betekenis ervan voor de huidige woonopgave.

Bekijk de webinar terug op Vimeo:

Het webinar is onderdeel van de programmering van de tentoonstelling ‘Rotterdam en Mei’. De tentoonstelling belicht de grootste Rotterdamse projecten die Mei architects and planners, de architect van SAWA, door de jaren heen heeft gerealiseerd, waaronder de award-winning transformatie van Fenix I, het Jobsveem pakhuis, de renovatie van de Lijnbaan en het nieuwe McDonald’s paviljoen.

U kunt de tentoonstelling bij OMI bezoeken tot en met 16 mei 2021. OMI is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend voor bezoekers van 13.00 – 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van OMI..

Delen op:

SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer