Logo NICE Developers

Verkoopevent SAWA groot succes

17 november 2021

De 39 koopwoningen in SAWA zijn sinds een week in de verkoop! Afgelopen vrijdag 12 november bezochten ruim 200 potentiele kopers het verkoopevenement, dat in tijdvakken verspreid over de dag plaatsvond in ons kantoorcafé Nice Place. Aanwezig waren ontwikkelaars Nice Developers en ERA Contour, net als Kettner Makelaardij en Mei architects and planners, om alle vragen van geïnteresseerden te beantwoorden. Het evenement werd door De Wijde Blik Communicatie georganiseerd.

Tijdens het evenement werd de gloednieuwe verkoopbrochure, die werd gemaakt van ‘groeipapier’ met bloemzaadjes, uitgedeeld aan bezoekers. Er was ruimte om vragen te stellen over het wonen in een duurzaam en houten gebouw – zowel op bouwkundig als financieel gebied. En op een groot scherm konden bezoekers in VR om het gebouw en door hun voorkeurswoning lopen. Zo kregen de geïnteresseerden een duidelijk beeld van bijvoorbeeld het levendige gezamenlijke dek, de plaatsing in de omgeving, de lichtinval en het waanzinnige uitzicht over het water. Ieder tijdvak eindigde met een bezoek aan de locatie, waar de bouw van SAWA in het tweede kwartaal van 2022 zal beginnen.

Heb je het evenement gemist, maar wil je wel graag in SAWA wonen? Dan kun je de digitale woningzoeker raadplegen voor alle verschillende woningtypes en plattegronden. Je hebt nog tot 24 november 12.00 uur om je in te schrijven voor een woning, via www.woneninsawa.nl.

Delen op:

NICE place
SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer