Logo NICE Developers

Volkskrant: SAWA geeft iets terug aan de stad

26 mei 2022

In een recent artikel van de Volkskrant wordt ingezoomd op hoogbouw in Rotterdam.
Met de oplevering van de Zalmhaventoren (215 meter, het hoogste gebouw van Nederland) rijst de vraag hoe het verder moet met ‘Manhattan aan de Maas’. De torens in Rotterdam worden talrijker en nóg hoger. Wat doet dat met het leefklimaat?

Kirsten Hannema interviewt in dit artikel ondermeer Robert Winkel:

Rotterdam moet kiezen. Blijven we naar Manhattan kijken, waar ze Dubai achterna gaan, met steeds hogere en gekkere torens? Die gebouwen geven niets terug aan de stad; ze staan alleen maar parmantig.

Iets terug geven aan de stad; dát doen we met SAWA. SAWA is niet alleen bestemd voor de ‘lucky few’, maar dankzij de combinatie van middenhuur, vrije sector en koopwoningen beschikbaar voor verschillende inkomensgroepen. Geen anonieme toren, maar een gebouw waar iedereen samen leeft en samen deelt.

Delen op:

Publicatie
SAWA

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer