Logo NICE Developers

Nieuws

v.l.n.r.: Jeroen Heijdra (ERA Contour), Robert Winkel (Nice Developers + Mei architects and planners), Wethouder Chantal Zeegers (gemeente Rotterdam), Freek Boeijen (Focus on Impact), Bianca Seekles (TBI), Mark Compeer (NICE Developers).
SAWA

Start houtbouw SAWA met trots ingeluid door Wethouder Chantal Zeegers

Op maandag 4 maart gaf Wethouder van Klimaat, Bouwen en Wonen, Chantal Zeegers, het officiële startsein op SAWA voor de houtbouw door de eerste houten balk op de kolommen te hijsen. Deze bijzondere mijlpaal voor SAWA markeert een belangrijke stap naar innovatie in de bouwsector en een duurzame toekomst.

Lees meer over Start houtbouw SAWA met trots ingeluid door Wethouder Chantal Zeegers
Publicaties

Financial Times

NICE baant de weg naar een klimaatbewuste toekomst

Leyla Boulton van de Financial Times reisde af naar Nederland en sprak met Nederlandse architecten/ontwikkelaars die pioniers zijn in de ontwikkeling van groenere gebouwen met de vraag hoe de toekomst van de bouwsector eruit zou moeten zien, volgens hen, en hoe we die radicale verandering met elkaar kunnen waarmaken.

Lees meer over Financial Times
Publicaties

Duurzame woningbouw voor elke portemonnee

Zo krijg je dat voor elkaar

“Duurzame woningbouw opgetrokken uit hout, omringd door groene openbare ruimte, en toegankelijk voor mensen met een grote en kleinere portemonnee. Deze drie eigenzinnige projectontwikkelaars bewijzen dat het kan.”

Lees meer over Duurzame woningbouw voor elke portemonnee
Publicaties

‘Een project als SAWA begint met de ambitie’

Tijdens de Week van de Circulaire Economie is het tweede Stadsblad Magazine, een e-magazine van Cirkelstad, gelanceerd. In deze editie lees je negen inspirerende verhalen over circulair bouwen volgens Het Nieuwe Normaal.

Lees meer over ‘Een project als SAWA begint met de ambitie’
Nieuws

SAWA in documentaire Grijsgroen

Lees meer over SAWA in documentaire Grijsgroen
Publicaties

Manifest: Bouwen binnen de grenzen van onze planeet

We moeten ‘bouwen binnen de grenzen van onze planeet’, zo luidt het Manifest 2.0 dat Gideon - building transition tribes en DGBC onlangs publiceerden. Dat de bouwsector moet bijdragen aan het beperken van verdere klimaatverandering, vindt Nice Developers ook.

Lees meer over Manifest: Bouwen binnen de grenzen van onze planeet
Publicaties

SAWA gepubliceerd in THE PLAN

THE PLAN, een van de meest geprezen architectuur magazines ter wereld, publiceerde gisteren een uitgebreid artikel over SAWA en de manier waarop het gebouw gaat bijdragen aan de stad.

Lees meer over SAWA gepubliceerd in THE PLAN
Publicaties

Houtbouw heeft de toekomst

‘De bouwwereld is doorgaans behoudend, risicomijdend en streeft winstmaximalisatie na, waardoor telkens weer wordt gekozen voor bouwen in (goedkoop) beton,’ luidt het artikel van Notariaat Magazine dat deze week verscheen.

Lees meer over Houtbouw heeft de toekomst
Publicaties

Idealen in Steen

Lees meer over Idealen in Steen
Publicaties

Volkskrant: SAWA geeft iets terug aan de stad

In een recent artikel van de Volkskrant wordt ingezoomd op hoogbouw in Rotterdam. Met de oplevering van de Zalmhaventoren (215 meter, het hoogste gebouw van Nederland) rijst de vraag hoe het verder moet met ‘Manhattan aan de Maas’. De torens in Rotterdam worden talrijker en nóg hoger. Wat doet dat met het leefklimaat?

Lees meer over Volkskrant: SAWA geeft iets terug aan de stad
Nieuws

Nice partner van Natuurinclusief Bouwen

Met Nice Developers bouwen we mee aan een groenere toekomst. Met onze vijf geboden - Shared Values, Inclusiviteit, Voor de buurt, Innovatie in Houtbouw en Biodiversiteit - maken we toekomstbestendige woonbuurten waarin een plek is voor jou, voor mij én voor de bij.

Lees meer over Nice partner van Natuurinclusief Bouwen

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer