Logo NICE Developers

Nieuws

v.l.n.r.: Jeroen Heijdra (ERA Contour), Robert Winkel (Nice Developers + Mei architects and planners), Wethouder Chantal Zeegers (gemeente Rotterdam), Freek Boeijen (Focus on Impact), Bianca Seekles (TBI), Mark Compeer (NICE Developers).
SAWA

Start houtbouw SAWA met trots ingeluid door Wethouder Chantal Zeegers

Op maandag 4 maart gaf Wethouder van Klimaat, Bouwen en Wonen, Chantal Zeegers, het officiële startsein op SAWA voor de houtbouw door de eerste houten balk op de kolommen te hijsen. Deze bijzondere mijlpaal voor SAWA markeert een belangrijke stap naar innovatie in de bouwsector en een duurzame toekomst.

Lees meer over Start houtbouw SAWA met trots ingeluid door Wethouder Chantal Zeegers
Nieuws

Burgerberaad Klimaat bij SAWA

Bouwen aan een Groenere Toekomst voor Rotterdam

In 2030 moeten onze straten en wijken groener en gezonder zijn voor alle Rotterdammers. De gemeente Rotterdam werkt hier hard aan en heeft het Burgerberaad Klimaat aangesteld. Afgelopen zaterdag bezocht het Burgerberaad SAWA om inspiratie op te doen.

Lees meer over Burgerberaad Klimaat bij SAWA
SAWA

Video-terugblik: Start houtbouw SAWA

De bouw van SAWA is in volle gang en we blikken terug op de bijzondere mijlpaal van maandag 4 maart, waarop wethouder Chantal Zeegers de start houtbouw met enthousiasme inluidde.

Lees meer over Video-terugblik: Start houtbouw SAWA
SAWA

Houtproductie SAWA in volle gang

De houtproductie van SAWA draait op volle toeren. Afgelopen week bezochten we met het team van NICE en Mei architects and planners de Derix-fabriek in Westerkappeln, net over de grens in Duitsland, om het productieproces van dichtbij te beleven.

Lees meer over Houtproductie SAWA in volle gang
Nieuws

SAWA schittert als winnaar bij twee award uitreikingen in Parijs

Nog ruim voordat de bouw van SAWA is voltooid, gaat de stroom van prijzen voor dit revolutionaire ontwerp door. Na het succes van het project bij onder meer het World Architecture Festival, de Architecture Masterprize, MIPIM / Architectural Review Future Project Awards, Iconic awards for Innovative Architecture en Green Good Design Awards, haalde het team van SAWA in twee weken tijd twee prestigieuze internationale architectuur awards op in Parijs.

Lees meer over SAWA schittert als winnaar bij twee award uitreikingen in Parijs
Nieuws

SAWA wint Architizer A+ Sustainability Awards

Lees meer over SAWA wint Architizer A+ Sustainability Awards
Nieuws

Veel media aandacht voor SAWA

Lees meer over Veel media aandacht voor SAWA
SAWA

Van Boom tot Bouwplaats #2 Het Bos

De tweede aflevering in de videoserie: Van Boom tot Bouwplaats. Tijdens de bouw van SAWA reist Nice developers in de sporen van de materialen van SAWA. Dit doen we om met eigen ogen te zien hoe duurzaam het productieproces daadwerkelijk is.

Lees meer over Van Boom tot Bouwplaats #2 Het Bos
Publicaties

‘Een project als SAWA begint met de ambitie’

Tijdens de Week van de Circulaire Economie is het tweede Stadsblad Magazine, een e-magazine van Cirkelstad, gelanceerd. In deze editie lees je negen inspirerende verhalen over circulair bouwen volgens Het Nieuwe Normaal.

Lees meer over ‘Een project als SAWA begint met de ambitie’
SAWA

SAWA circulair voorbeeldproject van Het Nieuwe Normaal

Lees meer over SAWA circulair voorbeeldproject van Het Nieuwe Normaal

De hand schudden?

Ben je benieuwd naar ons antwoord op jouw probleem? Aarzel niet en neem contact op. In ons eigen cafe NICE Place serveren we je met liefde een bakkie pleur, vers biertje en onze vooruitstrevende aanpak. Mail naar info@nicedevelopers.nl voor een afspraak.

Contact

NICE Concept

Lees en leer meer over ons unieke NICE concept. Het is duurzamer, circulair, flexibel én… gecertificeerd! Bereid je voor op meer impact.

Lees meer